Disclaimer

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de gehele website van De Westkrant. Door deze site te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.
De Westkrant aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik van de website, noch voor onvolledigheid of onjuistheid van informatie. Columns en opinies geven de mening weer van de auteur, niet die van De Westkrant.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om de webpagina’s van De Westkrant zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid of andere problemen bij het oproepen van door De Westkrant gepubliceerde content.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij De Westkrant of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan De Westkrant. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door De Westkrant.

Heeft u vragen, of wilt u artikelen overnemen, neem contact op met mail@dewestkrant.nl