Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cecile van de Sant in Jeruzalemkerk

14-10-2018 / 15:15 - 17:00

€ 17

Gewoonlijk staat zij op grote concertpodia over de hele wereld. Maar op zondag 14 oktober blijft mezzosopraan Cécile van de Sant voor één keer dicht bij huis. In de Jeruzalemkerk in Amsterdam-West, de wijk waar zij woont, brengt zij samen met pianiste Nathalie Doucet het programma Lachen und Weinen, met liederen van onder andere Brahms, Schubert, Schumann, Wolf en Mahler. Café Cook vertegenwoordigt het ‘andere Duitsland’ met Duitse bieren en worst.
Lachen und Weinen is het eerste concert in een nieuwe reeks Klassiek in West van stichting Philomela.

Cécile van de Sant
‘Donkere chocolade met 80 procent cacao’: zo omschrijft dirigent Nicholas McGegan de bijzondere stem van Cécile van de Sant. Cécile studeerde cum laude af aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam en zingt wereldwijd opera-, oratorium- en andere concertrollen. In juni zong zij in een bejubelde versie van Richard Strauss’ Elektra in het Concertgebouw in Amsterdam.

Nathalie Doucet
De Canadese pianiste Nathalie Doucet studeerde aan de Université de Montreal. Zij woont sinds 2009 in Nederland. Nathalie is operacoach en coach Franse taal aan het Conservatorium van Amsterdam en de Dutch National Opera Academy en is een veelgevraagd begeleidster.

Gegevens

Datum:
14-10-2018
Tijd:
15:15 - 17:00
Kosten:
€ 17
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
www.philomela.nl

Locatie

jeruzalemkerk
Jan Maijenstraat 14
Amsterdam, 1056 SG Nederland
+ Google Maps