Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Culturele Zondag: Black Achievement Day 

13-10-2019 / 13:00 - 17:00

Gratis

Elke tweede zondag van de maand vormt De Hallen Amsterdam het decor voor de Culturele Zondag. Zondag 13 oktober staat het in het teken van de erkenning van de vele kwaliteiten die er in de zwarte gemeenschap te vinden zijn. In de prachtig gerenoveerde tramremise is er de hele dag een gratis programmering op het Grote Podium te bezoeken. 

Om 12 uur wordt er afgetrapt met een speciale editie van Haydn op Zondag. Deze keer onder andere een compositie van de beroemde 18de eeuwse zwarte componist Chevalier de Saint-Georges.

Kom genieten van de prachtige stemmen van de leden van het Wazzup Gospel Koor; zij zingen gospel met R&B en pop, maar steevast soulful uitgevoerd. Of luister naar de prachtige aria’s van Martin Linda Mkhize (Nationale Opera). Meer een dansliefhebber? Bekijk het wervelende optreden van het funky hiphop-gezelschap Boink. Ook kan je de markt bezoeken waar zwarte ondernemers en instellingen hun producten promoten. Toegang is gratis. Houd het Facebookevent in de gaten voor de programmering.

Gegevens

Datum:
13-10-2019
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

De Hallen
Hannie Dankbaarpassage
Amsterdam, 1053RT Nederland
+ Google Maps