Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Expositie De kleurrijke stad in De Hallen

14-09-2019 / 13:00 - 18:00

Wie ben ik en wie wil ik zijn? Dit is de vraag die centraal staat tijdens de tentoonstelling De kleurrijke stad op zaterdag 14 september in de Passage van De Hallen in Amsterdam. Kunstenaars uit verschillende landen zullen op deze dag hun visie tonen op het thema identiteit. Ook kunnen buurtbewoners aan verschillende creatieve activiteiten meedoen. 

Negen kunstenaars delen hun gedachten over identiteit door middel van schilderijen, collages en fotografie. Dit event wordt georganiseerd door Seeyou@art, een kunstplatform dat kunstenaars en publiek in de buurt samenbrengt met als doel meer verbinding te creëren in de stad. De tentoonstelling is te zien van 13.00 tot 18.00 uur. Kom kijken, ga in gesprek met de kunstenaars, ontmoet andere buurtbewoners of doe mee met één van de activiteiten.

Portretten van buurtbewoners door Ron Zwagemaker

Ook kun je meedoen aan een project van Seeyou@art en fotograaf Ron Zwagemaker (www.ronzwagemaker.nl), waarin het bruisende Oud-West wordt vastgelegd op beeld. Seeyou@art is hiervoor op zoek naar tien buurtbewoners van diverse achtergronden en leeftijden die een zwartwit portret van zichzelf of samen met hun familie of huisdier willen laten maken. Wil je kans maken op een portret, geprint op een aluminium plaat van 40 x 70 cm voor 20 euro per foto? Opgeven via info@seeyouatart.nl voor 1 september. 

Eigen mixed media kunstwerk maken

Maak je eigen kunstwerk in de Seeyou@art mixed media workshop. In deze workshop neemt de Spaanse kunstenares Mademoiselle Chocolat je mee op reis aan de hand van werken van Frida Kahlo & Picasso. De workshop bestaat uit twee dagdelen en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en voor alle leeftijden. Opgeven kan via info@seeyouatart.nl. 

11 september | 19.00 tot 20.30 uur 

14 september | 14.00 tot 16.00 uur.

Kosten: € 35 

Ben je kunstenaar en wil je ook meedoen met een Seeyou@art tentoonstelling? Stuur dan een mailtje naar info@seeyouatart.nl 

Gegevens

Datum:
14-09-2019
Tijd:
13:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Hallen
Hannie Dankbaarpassage
Amsterdam, 1053RT Nederland
+ Google Maps