Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Expositie De veranderende stad door SeeYou@Art

09-11-2019 / 13:00 - 18:00

Gratis

In de passage van De Hallen tonen kunstenaars hun visie op de ingrijpende veranderingen in de stad, ook wel gentrificatie genoemd. Buurtbewoners kunnen aan verschillende creatieve activiteiten meedoen, die aansluiten bij het thema van de expositie.
Interactie tussen kunstenaars, publiek en bewoners is een belangrijk onderdeel in elke expositie die Seeyou@art organiseert. In deze expo zullen twaalf hedendaagse kunstenaars diverse kunstvormen tonen geïnspireerd op dit thema. Zo zijn er kunst met vlakglas, digitale- en schilderkunst, sculpturen en foto’s te zien.
De participerende kunstenaars uit binnen- en buitenland zijn: Elena Rosa Caballero, Erik van Vugt, Evelien de Bruijn, Fleur Spolidor, Jim Gijbels, Linda Hartman, Lisanne Hoogerwerf, Lola Romance, Maria de Azcarate, Philo Ouweleen, Renate Beatrice Munneke en Roberto Voorbij.

Workshop “Een eigen stadsplattegrond” maken
Tijdens de expositie is het mogelijk om je eigen stadsplattegrond van Amsterdam te maken onder leiding van kunstenaar Pablo Ponce. Deelnemers werken op papier met Chinese inkt, ecoline en potlood. De workshop is op zaterdag 9 november van 14.00 tot 17.00 uur in Galerie Beeldend Gesproken. Kaarten à 35 euro p.p. voor de workshop zijn te verkrijgen door een mail te sturen aan: info@seeyouatart.nl.

Over SeeYou@Art

Drie keer per jaar organiseert de Stichting SeeYou@Art een interactief kunstevenement in De Hallen Amsterdam. Opgericht door initiatiefnemer Cathelijne Mulders, vanuit haar passie voor kunst en cultuur. De stichting geeft sinds 2017 kunstenaars een kans om zichzelf te presenteren aan een breed publiek.
De Stichting bestaat uit diverse kunstenaars, een curator, studenten van Academie Artemis en de Reinwardt Academie, mensen met een interesse in kunst en cultuur en biedt vrijwilligers die langere tijd zonder werk zitten ook een podium om zichzelf te ontplooien.

Gegevens

Datum:
09-11-2019
Tijd:
13:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

De Hallen
Hannie Dankbaarpassage
Amsterdam, 1053RT Nederland
+ Google Maps