Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Intimate Portraits: Ebony Solos

zondag 4 oktober / 20:00 - 21:30

Intimate Portraits is een reeks performances die maandelijks plaatsvindt. Tijdens deze avonden krijgt het publiek de kans om bijzondere dansvoorstellingen te zien die reflecteren op de melting pot van Amsterdammers.

Henry O’Tawiah – Boom zonder wortels
Niet weten waar je vandaan komt, maar wel weten waar je naartoe gaat. Nooit geaard, maar wel een vaste ondergrond hebben. Een sterke basis, maar geen kern. Een prachtige boom met een sterke stam, takken en bladeren, maar geen wortels. Henry O’Tawiah maakt een onderzoeksvoorstelling over zijn afkomst en roots. Henry O’Tawiah begon zijn carrière als Bboy, locker en hiphopper en werkte samen met hiphopgrootheden als Storm, Salah, Poppin, Pete en Don ‘Campbell Lock’ Campbell.

Junadry Leocaria – Guerrera
Guerrera, een choreografie over de veerkracht van een zwarte vrouw die haar eigen strijd voert. Gedreven door haar voorouders, hoop, passie en onuitputtelijke kracht zoekt ze naar manieren om de regen te ontwijken. Junadry Leocaria (1985, Willemstad) is een opvallende verschijning op het gebied van het urban danstheater. Ze werkt al meer dan 15 jaar als professionele danseres, gespecialiseerd in waacking – een stijl die speelt met karakters, emoties en expressie. Leocaria is een getalenteerde sleutelfiguur in de Nederlandse urban theaterscène en weet met haar expressieve en krachtige manier van bewegen de aandacht te trekken.

Toegang: € 14,50 (regulier), € 11,00 (OBA-pas), € 12,50 (HJS)

Tickets via https://cafebelcampo.stager.nl/web/tickets/111016080

Gegevens

Datum:
zondag 4 oktober
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Café Belcampo
Hannie Dankbaarpassage 10
Amsterdam, 1053RT Nederland
+ Google Maps