Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Intimate Portraits: Global Locals Rusland

zondag 20 september / 20:00 - 21:00

Intimate Portraits is een reeks performances die maandelijks plaatsvindt. Tijdens deze avonden krijgt het publiek de kans om bijzondere dansvoorstellingen te zien die reflecteren op de melting pot van Amsterdammers. Elke avond duurt ongeveer een uur en bestaat in de meeste gevallen uit twee of drie stukken, die passen bij het thema van de avond.

Masha Zhukova and Liza Zhukova – INNER

Masha en Liza komen oorspronkelijk uit Salekhard in Siberië (Rusland). Het zijn alumni van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK), richting Moderne Theaterdans (MTD). Masha en Liza zijn beide freelance dansers, choreografen en dansdocenten, gevestigd in Amsterdam. Ze creëren zowel samen als individueel stukken. Samen hebben ze verschillende voorstellingen gemaakt, waarmee ze ook optreden: Kariera (2013), Transmission (2015), TakeOver (2018), en nu INNER (2019). In augustus 2018 ging hun stuk TakeOver, waarin zij ook de dansers waren, in première op het festival Open Look in Sint-Petersburg. Het stuk INNER won de ‘Best Dancers Award’ op het International Contemporary Dance Festival ‘Context. Diana Vishneva’ 2019 in Moskou en Sint-Petersburg. INNER was te zien in COME TOGETHER # 5 in Frascati Theater in maart 2020. Masha en Liza werden gepubliceerd in de april 2020-editie van VOGUE Rusland.

Anastasia Belyaeva and Rachele Chinellato – Killing time

Dit stuk onderzoekt de aard van melancholie en verveling, emotionele schommelingen, verslapt zijn in een eentonig leven met kortetermijnsprankelingen van nieuwsgierigheid en de vastberadenheid om het dagelijkse moeras te doorbreken. Twee persoonlijkheden die omgaan met het verschillende tijdsbesef, de perspectieven van elkaar beïnvloeden en hun conflicten en overeenkomsten doorleven.

Anastasia Belyaeva is een freelance Russische danseres en choreografe, die sinds 2018 gevestigd is in Amsterdam. Rachele Chinellato is een Italiaanse freelance danseres, gevestigd in Amsterdam sinds 2019.

Tijd: 20:00u – 21:00u

Toegang: € 14,50 (regulier), € 11,00 (OBA-pas), € 12,50 (HJS)

Tickets via https://cafebelcampo.stager.nl/web/tickets/111007636

 

Gegevens

Datum:
zondag 20 september
Tijd:
20:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Café Belcampo
Hannie Dankbaarpassage 10
Amsterdam, 1053RT Nederland
+ Google Maps