Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Laatbloei – Tangodating

13-10-2019 / 14:30

€15

Twaalf jaar na hun Midlife in Concert optreden in het Polanentheater zijn zangeres Saskia Riemens en schrijver Gerrit Hoogstraaten weer bij elkaar, en nu in de late bloei van hun leven. Tijd dus om iets nieuws te proberen: de Argentijnse tango. Saskia gaat op les en krijgt daar Gerrit toegewezen als haar danspartner. Tussen de danspassen door nemen ze de tijd elkaar te vertellen hoe het hen in het leven is vergaan. Is de midlife crisis voorbij, is daar nu rust voor in de plaats gekomen, of zijn de problemen alleen maar groter geworden en ligt eenzaamheid op de loer? Met veel humor en zelfspot leren de twee hoe te dansen in een Close Embrace die hun harten sneller doet kloppen – zij het nu ook weer niet meteen voor elkaar…

Muziek en arrangementen: Henk Dits (bijna alle nummers), Taman Autar (twee nummers), Bel van der Linden (bewerking). Er worden ook enkele originele tango’s gespeeld.

Piano: Rebecca van Amerongen; accordeon/bandoneon: Marcel Dymanus; contrabas: Bel van der Linden. Zang en spel: Saskia Riemens en Gerrit Hoogstraaten.

Met speciaal optreden van Ezequiel Sanucci met danspartner van www.tangonow.nl. En onder voorbehoud dansleerlinge Belle Bergsma. Regieaanwijzingen: Anita Mizrahi.

 

Gegevens

Datum:
13-10-2019
Tijd:
14:30
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Locatie

Polanen Theater
Polanenstraat 174
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps