Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meanwhile Music – The Live Recordings

29-12-2019 / 16:00

€7,50

Met ‘Meanwhile Music – The Live Recordings’ wordt muziek gebracht vanuit de subculturen die Nederland verrijken. In deze shows staan de spotlights op nieuwkomers en jong talent – zij brengen muziek vanuit de swingende haarvaten van kleurrijk Nederland.

Op zondag 29 december brengt Meanwhile Music een zinderende avond vol muziek vanuit de subculturen van Nederland. Dan staan topvocalisten Wasim Arslan uit Syrië en de Indiase Moumita Biswas – begeleid door huisband Meanwhile – op de planken van de Meervaart. Zij brengen een onverwachte fusion van oriëntaalse dancemuziek en Bollywood-klassiekers. Van intense traditionals tot licht en luidkeels meezingbaar.”Met mijn zang wil ik mensen raken, ook hen helpen bij het helen van hun hart”, aldus Wasim Arslan.

Live Recordings
Meanwhile is een stimuleringsprogramma om divers talent op de Nederlandse muziekkaart te zetten. Deze live show wordt daarom opgenomen. Met de audio- en video-recordings kunnen de artiesten hun portfolio versterken en hebben ze een mooi visitekaartje in handen om de muziekwereld te bestormen. De show duurt daarom precies een uur. Meanwhile Music wil deuren, podia en contacten openen voor nieuw, divers muziektalent.

Over Lima Limo 
Lima Limo is een collectief van creatieven op een missie om de Nederlandse kunst & muziek-scene diverser te maken.

 

Gegevens

Datum:
29-12-2019
Tijd:
16:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:
Site:
https://www.meervaart.nl/theater/programma/details/1016/

Locatie

Theater De Meervaart
Meer en Vaart 300
Amsterdam, 1068LE Nederland
+ Google Maps