Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mercatormarkt met poppenkast, jamsessie en acrobatiek

29-09-2018 / 10:00 - 17:00

De Mercatormarkt staat zaterdag 29 september weer op het Mercatorplein. Petit Socco sluit aan met een muzikale vertelvoorstelling, straatpoppenkast, acrobatiek en een open jamsessie. Toegang is gratis.

Tweedehands, creatief en sociaal
Op de markt verkopen buurtbewoners spullen uit hun berging, zoals kleding, tassen, schoenen, speelgoed, knuffels, boeken, huisraad en woonaccessoires. Marktmeester Hedwich van der Steen: “Je vindt er ook handgemaakte illustraties, kunstenaarspullen en er is een kraam waar je een betekenisvol gesprek kunt aangaan.” Stichting Do You Care verkoopt Marokkaanse en Nederlandse lekkernijen voor een goed doel.

Straatpoppenkast, acrobatiek, zweven en jamsessie

De Amsterdamse Poppenkast speelt ‘Sprookjes van 1001 Gracht’. Kinderen kunnen meedoen aan een acrobatiekworkshop, of zweven in de zweefmolen. En muzikale buurtbewoners met een eigen instrument kunnen deelnemen aan een jamsessie.

Vertelconcert ‘Alhambra Revisited’

Gottfrid van Eck brengt een muzikale vertelling over de Andalusische paleissstad Alhambra. Muzikanten met Nederlandse, Joodse en Arabisch-Israëlische wortels spelen het muzikale hofleven van Alhambra tevoorschijn. Speeltijden: 14:30 en 15:30, in de bibliotheek aan het plein.

Mercatormarkt en Petit Socco, zaterdag 29 september, Mercatorplein, 10:00 – 17:00 uur. Gratis entree. Kijk voor meer informatie op mercatormarkt.nl

Gegevens

Datum:
29-09-2018
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
www.mercatormarkt.nl

Locatie

Mercatorplein
Amsterdam, 1057CA Nederland + Google Maps