Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Opening foto-expositie Gevoelsmensen

donderdag 4 april / 19:00

Gratis

In De Hallen opent op 4 april de foto-expositie Gevoelsmensen. Fotograaf Merijn Roubroeks (36) kijkt voor deze serie naar de gevoelens die verscholen gaan in de mens. Roubroeks wil als fotograaf en therapeut laten zien dat gevoel er mag zijn en dat-ie niet verscholen hoeft te gaan achter ramen en deuren. ‘Gevoel mag ook getoond worden op straat, of hier in de Passage van De Hallen. Gevoel is wat ons mens maakt, aldus Roubroeks.’

We zien zoals wij zijn
Op de foto-expositie ziet men verschillende gevoelens in beeld. ‘De kijker mag zelf ervaren welke gevoelens dit bij hem of haar oproept,’ zegt Roubroeks. ‘Welke gevoelens worden waargenomen, kan voor ieder mens anders zijn. We zien de dingen niet zoals ze zijn, we zien de dingen zoals wij zijn’.  

Fotograaf en therapeut
Roubroeks heeft jarenlange ervaring als professioneel fotograaf. In zijn werk staat de mens centraal. Dat geldt ook in de praktijk (bijmerijn.nl) die hij in 2018 opende. Als coach/counselor therapeut is hij er voor mensen, met liefde en compassie. Op de expositie komen deze twee werelden samen.

De opening van de expositie Gevoelsmensen is op donderdag 4 april om 19.00 uur in de Passage van De Hallen ter hoogte van Kinki Academy. De expositie is hier de gehele maand april te zien.

Gegevens

Datum:
donderdag 4 april
Tijd:
19:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

De Hallen
Hannie Dankbaarpassage
Amsterdam, 1053RT Nederland
+ Google Maps