Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

The New Sound of Ahadaff

vrijdag 10 juli / 20:00

€7,50

Mohamed Ahaddaf combineert westerse jazz met zijn Andalusische roots en invloeden uit het Midden-Oosten, wat resulteert in een spannend en kleurrijk geluid. Tijdens dit concert laat hij een aantal nieuwe nummers horen.
Mohamed Ahaddaf is een componist en muzikant uit Marokko, die stevig geworteld is in de Andalusische cultuur. Hij studeerde aan het conservatorium van Tetouan en had les van de grootmeester Mohamed Ramat. Hij was solist van het Andalusisch orkest van Mohamed Lardi Temsamani. Mohamed Ahaddaf woont ruim 20 jaar in Nederland en is een gerespecteerd musicus. In aanvulling op zijn Andalusische wortels heeft hij zich ontwikkeld in de jazzmuziek en Arabische muziek. In 2010 richtte hij ‘Ahaddaf Quartet’ op met ud, piano, bas en percussie. Een ongebruikelijke combinatie, waarbij de piano en de ud centraal staan.
Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Kunst en Dialoog, OBA en Marmoucha, waar Mohamed Ahaddaf artistiek coördinator is van de Midden-Oosterse en Noord-Afrikaanse muziek van het Marmoucha Collective.

Toegang: € 7,50 – OBA-leden: € 5,- Tickets via: https://cafebelcampo.stager.nl/web/tickets/446517

Gegevens

Datum:
vrijdag 10 juli
Tijd:
20:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:

Locatie

Café Belcampo
Hannie Dankbaarpassage 10
Amsterdam, 1053RT Nederland
+ Google Maps