Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tis Hier Geen Hotel

zondag 30 augustus

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 00:00, repeating indefinitely

€20
Hanneke Drenth, Ellen Dikker en Dianne Liesker speelden het afgelopen theaterseizoen de zalen plat met herkenbare, ontroerende en hilarische sketches over het leven met pubers. De cabaretières mee je daarbij ook mee naar hun eigen puberteit. Kortom, een voorstelling vol herkenning voor iedereen die een puber heeft, of er zelf een is geweest.
De voorstelling Tis Hier Geen Hotel, naar de gelijknamige website, was een groot succes en bezig aan een tournee door theaterzalen in het hele land. Ook zat er een reprise aan te komen. Maar toen kwam Covid_19.
Dianne, Ellen en Hanneke misten de lol en de energie die ze haalden uit het samen spelen. Zodra het kon, zijn ze deze zomer in tuinen en kleine zalen corona-proof versie gaan spelen van de voorstelling, in tuinen en kleine zalen.
Op zondag 30 augustus komt Tis Hier Geen Hotel naar MidWest. Er zijn twee voorstellingen: een om 16.00 uur en een om 19.30 uur.
Hoe reserveren?
Als je een kaartje wilt scoren, stuur een mail naar tishiergeenhotel@gmail.com onder vermelding van ‘reservering’. Zet in de mail jouw voorkeurstijd en je telefoonnummer. Dan sturen de mensen van Tis Hier Geen Hotel jou een Tikkie voor de toegangsprijs van € 20,-. Als je hebt betaald, ben je zeker van een plek.

Gegevens

Datum:
zondag 30 augustus
Kosten:
€20
Evenement Categorie:

Organisator

Tis Hier Geen Hotel
Telefoon:
06-54241212
E-mail:
tishiergeenhotel@gmail.com
Site:
www.tishiergeenhotel.nl

Locatie

Midwest
Cabralstraat 1
Amsterdam, 1057 CD Nederland
+ Google Maps