Tandoori Express is per direct op zoek naar Zelfstandig werkende Kok-I voor het bereiden van Indiase gerechten

Tandoori Express is een echt familiebedrijf met passie en liefde en dat ziet u terug in onze gerechten. Onze Tandoori gerechten worden dagelijks op traditionele wijze bereid door onze professionele chefs. Het geheim van de populariteit van onze tandoori gerechten zit hem in onze werkwijze en in de producten waarmee wij werken. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen gebruiken wij alleen de mooiste en meest verse premium producten én worden alle tandoori gerechten vers gemaakt. 

Functieomschrijving en taken: 

    • Zelfstandig werkende kok voor het bereiden van Indiase gerechten
    • Standplaats: Amsterdam
    • Dienstverband: Fulltime baan / 38 uur per week 

Toezien op en bereiden van gerechten

    • De kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten is beoordeeld en (hulp)middelen zijn klaargezet.
    • Voorbereidende werkzaamheden (wassen, snijden, mengen e.d.) zijn uitgevoerd, en vervolgens zijn (delen van) gerecht(en) (tegelijkertijd) bereid.
    • Tussentijdse kwaliteitscontroles (gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d.) zijn uitgevoerd en waar nodig bijstellingen/bijdoseringen gedaan.
    • Bestellingen zijn doorgeefgereed gemaakt (door hulpkrachten).
    • Werkzaamheden conform voorschriften (HACCP, Arbo, veiligheid
      e.d.); 

Voorraad- en bestelbeheer

    • Dagelijkse werkzaamheden zijn gepland en voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen zijn besteld. De bestelde artikelen zijn ontvangen, gecontroleerd en opgeslagen.
    • De houdbaarheid en hygiëne van de voorraad is gemonitord.

Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden

  • De werkomgeving en keukenapparatuur is schoongemaakt en afval is afgevoerd.
  • Bijzonderheden/mankementen zijn gesignaleerd en indien nodig zijn kleine storingen zelfstandig opgelost. 

Verbetervoorstellen en optimalisatie

  • Verbruikte hoeveelheden ingrediënten en half(fabricaten) zijn gecontroleerd en verantwoord.
  • Inbreng is geleverd voor de te voeren kaart, menu’s, werkinstructies e.d.
  • Recepten zijn ontwikkeld/ aangepast en indien er sprake is van afwijkende menu’s is dit besproken. Voorstellen zijn uitgewerkt in receptuurinstructies e.d. 

Jouw profiel

Kennis en betekenisvolle vaardigheden 

  • Mbo-niveau 3 werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken; 

Competenties: 

  • Toont belangstelling voor anderen en wat hen bezighoudt;
  • Weet te motiveren en enthousiast te maken;
  • Geeft vertrouwen en ruimte om iets zelf te doen en fouten te maken;
  • Laat anderen voorbeeldgedrag zien.
  • Begint uit zichzelf, wacht niet af.
  • Heeft vertrouwen in eigen kunnen en kwaliteit;
  • Kijkt in het eigen werk vooruit en komt in actie als dat nodig is;
  • Ziet als zaken (ook buiten het eigen werk) blijven liggen en pakt ze op als dat kan.
  • Corrigeert direct als niet aan de eisen wordt voldaan;
  • Vraagt terugkoppeling van gasten over kwaliteit en service;
  • Komt met voorstellen om zaken beter te doen.
  • Blijft onder moeilijke omstandigheden of hoge werkdruk kalm/rustig;
  • Herstelt snel na tegenslag of teleurstelling;
  • Blijft ook onder druk doelgericht werken.

Dit is wat we je te bieden hebben:

    • Gevarieerde diensten
    • Leuke collega’s
    • Salaris conform horeca cao: €2500-3000 bruto per maand, afhankelijk van ervaring en vaardigheden.
    • Prettige werksfeer en een werkomgeving met duidelijke structuren
    • Reiskostenvergoeding
    • Dagelijks schone bedrijfskleding
    • Wij bieden interne opleidingen aan. 

Interesse?