Adverteren: speciale aanbieding voor locals

Laat van je horen, juist nu!

In deze tijd is het belangrijker dan ooit om van je te laten horen. Laat West weten dat je (weer) open bent of een nieuw aanbod hebt. Of je nu een winkel hebt, een restaurant, een ‘contactberoep’, werkt als zzp’er of culturele evenementen organiseert: klanten, bezoekers en publiek wonen op loop- of fietsafstand en lezen De Westkrant. Lokale ondernemers en de cultuursector dragen zij een warm hart toe. Dat doen wij ook. De Westkrant heeft een speciaal aanbod met een lager tarief voor lokale ondernemers, organisaties die zijn getroffen door de coronamaatregelen en de cultuursector. Door te adverteren bereik je een groot publiek in West en steunen we elkaar!

Ons aanbod: Een gesponsorde post over jouw winkel, restaurant, bedrijf, dienst, activiteit of cultureel evenement: 175 euro ex BTW. De tekst (maximaal circa 350 woorden) met foto of ander beeld lever je zelf aan. Onze eindredactie controleert de tekst en verbetert als dat nodig is. Zonder extra kosten. Voor dit tarief biedt De Westkrant: 

Artikel als partnerbijdrage op de site (30.000 tot 50.000 bezoekers per maand) in de rubrieken Nieuws, Open en Bijdragen van partners. Afhankelijk van het onderwerp ook plaatsing mogelijk in de rubriek Eten & Drinken en nieuwskanalen voor specifieke buurten.
Deze post wordt gedeeld via de social media van De Westkrant: Facebook (7500+ volgers), Instagram (2300+ volgers) en Twitter (2000+ volgers).
Het artikel wordt opgenomen in onze wekelijkse nieuwsbrief (3500+ abonnees)

Belangstelling? Mail naar mail@dewestkrant.nl

Doe het zelf! Tips bij het opstellen van een goede tekst

Maak een heldere tekst van maximaal 350 woorden. Omschrijf wat je te bieden hebt, en denk aan zaken als wie, wat, waar, wanneer en waarom, en een link naar een website met meer informatie. Stuur een foto of ander beeld mee met voldoende resolutie (minimaal 150 kb) en bij voorkeur in ‘liggend’ formaat (bijvoorbeeld 1000 x 750 pixels of meer).

Toch liever De Westkrant laten schrijven?

Lever de informatie aan of vertel telefonisch wat je in het stuk wilt hebben. Dan gaan wij aan de slag om er een mooie productie van te maken. Wij kunnen ook zorgen voor goed beeld. Duur? Dat valt best mee! Neem contact op voor een offerte op maat.

Campagnes en banners

Kijk hier voor meer mogelijkheden om te adverteren, waaronder campagnes op maat en banners.

mail@dewestkrant.nl