Adverteren: speciale aanbieding voor locals

Laat van je horen, juist nu!

In deze tijd is het belangrijker dan ooit om van je te laten horen. Laat West weten dat je open bent of een nieuw aanbod hebt. Of je nu een winkel hebt, een restaurant, werkt als zzp’er of culturele evenementen organiseert: klanten, bezoekers en publiek wonen op loop- of fietsafstand en lezen De Westkrant. Lokale ondernemers en de cultuursector dragen zij een warm hart toe. Dat doen wij ook. De Westkrant heeft een speciaal aanbod met een lager tarief voor lokale ondernemers en culturele- en maatschappelijke organisaties. Door te adverteren bereik je een groot publiek in West en steunen we elkaar!

Ons aanbod: Een gesponsorde post over jouw winkel, restaurant, bedrijf, dienst, activiteit of cultureel evenement: 195 euro ex BTW. De tekst (maximaal circa 350 woorden) met foto of ander beeld lever je zelf aan. Onze eindredactie controleert de tekst en verbetert als dat nodig is. Zonder extra kosten. Voor dit tarief biedt De Westkrant: 

Artikel als partnerbijdrage op de site (30.000 tot 80.000 bezoekers per maand) in de rubrieken Nieuws en Bijdragen van partners. Afhankelijk van het onderwerp ook plaatsing mogelijk in de rubriek Eten & Drinken, Cultuur & Uit en nieuwskanalen voor specifieke buurten.
Deze post kan worden gedeeld via Facebook (9000 volgers). Meerprijs plaatsing Instagram (4800+ volgers) 95 euro.
Het artikel wordt opgenomen in onze wekelijkse nieuwsbrief (5300+ abonnees)

Belangstelling? Mail naar mail@dewestkrant.nl

Doe het zelf! Tips bij het opstellen van een goede tekst

Maak een heldere tekst van maximaal 350 woorden. Omschrijf wat je te bieden hebt, en denk aan zaken als wie, wat, waar, wanneer en waarom, en een link naar een website met meer informatie. Stuur een foto of ander beeld mee met voldoende resolutie (minimaal 150 kb) en bij voorkeur in ‘liggend’ formaat (bijvoorbeeld 1000 x 750 pixels of meer).

Campagnes en banners

Kijk hier voor meer mogelijkheden om te adverteren, waaronder campagnes op maat en banners.

mail@dewestkrant.nl