Adverteren

Zo krijg je aandacht in Amsterdam-West

De Westkrant is een veelgelezen en toonaangevend online medium voor Amsterdam-West en Nieuw-West. Je advertentie of gesponsorde blogpost op de website van De Westkrant? Aandacht voor je evenement of bedrijf? Vraag naar de aantrekkelijke mogelijkheden van een partnerbijdrage op de site. Je boodschap kunnen we delen op onze social media (Facebook en Instagram) en in onze wekelijkse nieuwsbrief met bijna 5000 abonnees. Als adverteerder, partner of sponsor steun je ons buurtmedium!

Meer weten? mail@dewestkrant.nl

De Westkrant is een uitgelezen plek om je bedrijf, organisatie, dienst, product of evenement onder de aandacht te brengen. Je bereikt niet alleen inwoners, maar ook veel andere geïnteresseerden in West. Onze lezersgroep is divers: van jong en trendgevoelig tot betrokken bewoners met een gezin. Lezers die in West hun geld uitgeven. Het stadsdeel met ruim 140.000 inwoners behoort tot de meest gewilde woonbuurten van de stad. De Westkrant richt zich ook op Nieuw-West, een stadsdeel met bijna 150.000 inwoners dat zich razendsnel ontwikkelt.

Mogelijkheden voor adverteren

Gesponsord artikel
Nieuws is nieuws, maar soms wil je als bedrijf of organisatie bepalen wát er nieuws is. Of zaken onder de aandacht brengen die in een doorsnee nieuwsbericht niet aan bod komen. Wij maken verhalen op maat met je bedrijf, organisatie, merk of product als afzender. Uiteraard leveren we daar mooi beeld bij. De tekst gebruiken voor een ander doel of medium? Ook dat kan.

Social media campagne
Online weten we prima de weg naar inwoners van West. Zij dragen hun buurt en lokale ondernemers al vaak een warm hart toe. Behalve betrokken bewoners zijn het potentielë klanten, gasten of bezoekers. Jouw social media campagne is -in combinatie met een gesponsorde post- bij ons in goede handen. Met 8700 volgers op Facebook, 4350+ op Instagram en 2350+ op X bereikt De Westkrant een groot publiek. Onze wekelijkse nieuwsbrief telt bijna 5000 abonnees, een aantal dat gestaag blijft groeien.

Banner
Topbanner (bovenin iedere webpagina naast logo van De Westkrant of boven ieder artikel). JPG, PNG of GIF-bestand, formaat 728×90.
Sidebanner (in de kolom rechts op iedere webpagina). JPG, PNG of GIF-bestand, formaat 325×250.
Deze banners kun je zelf aanleveren of laten maken door een van onze creatieve vormgevers. Prijzen zijn exclusief eventuele productiekosten.

Culturele activiteiten
Heb je een voorstelling, tentoonstelling, cursus of andere culturele of maatschappelijke activiteit die aandacht verdient in De Westkrant? Voor een lager maatschappelijk tarief plaatsen wij een mooi stuk op basis van een aangeleverde tekst, inclusief beeld.

Speciale aanbieding voor lokale ondernemers
Ben je een lokale ondernemer? Dan hebben we voor jou een speciale aanbieding met korting.

Meer weten of een offerte? mail@dewestkrant.nl