Adverteren

westkrant_aandacht_nodig

Aandacht nodig in Amsterdam-West?

De Westkrant is een veelgelezen en toonaangevend online medium voor Amsterdam-West en Nieuw-West. Uw advertentie of gesponsorde blogpost op de website van De Westkrant? Uw evenement op onze agenda? Vraag naar de aantrekkelijke en creatieve mogelijkheden op de site, al dan niet in combinatie met een social media-campagne. U steunt daarmee ook ons buurtmedium!

mail@dewestkrant.nl

De Westkrant is een uitgelezen plek om uw bedrijf, organisatie, product, merk of evenement onder de aandacht te brengen. U bereikt niet alleen inwoners van West, maar ook veel andere geïnteresseerden in dit bruisende stadsdeel. Onze lezersgroep is divers: van jong en trendgevoelig tot betrokken bewoners die met hun gezin in de stad blijven wonen. Lezers die in West hun geld uitgeven. Het stadsdeel behoort tot de meest gewilde woonbuurten van de stad. Het aantal inwoners -nu ruim 140.000- zal verder toenemen. De Westkrant richt zich ook steeds meer op Nieuw-West, een stadsdeel met bijna 150.000 inwoners dat zich razendsnel ontwikkelt.

Mogelijkheden voor adverteren

Banner

Topbanner (bovenin iedere webpagina naast logo van De Westkrant). JPG of PNG-bestand, formaat 728×90.

Sidebanner (in de kolom rechts op iedere webpagina). JPG of PNG-bestand, formaat 325×250.

Deze banners kunt u zelf aanleveren of laten maken door een van onze creatieve vormgevers. Prijzen zijn exclusief btw en eventuele productiekosten.

Gesponsord artikel

Nieuws is nieuws, maar soms wil je als bedrijf of organisatie bepalen wát er nieuws is. Of zaken onder de aandacht brengen die in een doorsnee nieuwsbericht niet aan bod komen. Wij maken verhalen op maat met uw bedrijf, organisatie, merk of product als duidelijke afzender. Uiteraard leveren we daar ook mooi beeld bij. De tekst gebruiken voor een ander doel of medium? Ook dat kan. Van uw verhaal maken we desgewenst een persbericht dat naar andere media kan worden gestuurd.

Culturele activiteiten

Heeft u een voorstelling, tentoonstelling, cursus of andere culturele activiteit die aandacht verdient in De Westkrant? Voor een lager maatschappelijke tarief plaatsen wij een stuk op basis van een door u aangeleverde tekst, inclusief beeld. Ook een uitgebreide vermelding in onze agenda is mogelijk.

Social media campagne

Online weten we prima de weg naar inwoners van West. Daaronder ook sleutelfiguren zoals beleidsmakers, opinieleiders en toonaangevende ondernemers. Uw social media campagne is -in combinatie met een advertorial- bij ons in goede handen.

De Westkrant op papier

Wij werken zelf al jaren voor dagbladen en weten dus hoe je een lekker krantje maakt. Rondom uw evenement, project of buurt kunt u -eenmalig of frequenter- door ons een papieren krant laten maken. Met spannende content uit de online Westkrant bijvoorbeeld, nieuwe artikelen en foto’s door freelancers uit de buurt of een combinatie daarvan.

mail@dewestkrant.nl