Naar de 60’s met CLUB DANS in De Nieuwe Anita

Flyer van Club Dans in De Nieuwe Anita
Hoogstins2024

Op vrijdag 15 april komen CLUB DANS en DJ Socrates naar De Nieuwe Anita in Amsterdam West. CLUB DANS creëert zoals altijd een plek voor iedereen, ongeacht leeftijd of achtergrond, om even lekker twee uur te dansen en ongecompliceerd uit je dak te gaan. In CLUB DANS ontmoet je andere generaties, buurtgenoten en muziekstijlen.

Vrije stad
CLUB DANS is een initiatief van Dance Connects Community, een organisatie die zich inzet om dans inclusief en toegankelijk te maken voor iedereen en hiermee beweging, contact tussen jong en oud, diversiteit en buurtontmoetingen te stimuleren. CLUB DANS zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden om samen met cultuur- en buurtinitiatieven, dj’s, dansers en andere makers de stad een beetje beweeglijker, losser en leefbaarder te maken.

Vintage vibes
CLUB DANS / MODERN op vrijdag 15 april wordt een ruimte waarin verleden en heden in elkaar overlopen en waar samenkomen belangrijker is dan tijd. Lavalampen, corduroy, patchouli. We gaan hoog, we gaan laag, we gaan spacen, we gaan hip. Sleezy soul, blitse beatmuziek, groovy rock. Je kan er niet omheen. We gaan naar de 60’s!

Een andere beat
DJ Socrates maakt met zijn wereldplaten een mix tussen herkenning en uitdaging. Je hoort in CLUB DANS geluiden die je herkent en waar je meteen helemaal op los kunt gaan én je hoort vrije, nieuwe geluiden. DJ Socrates neemt je naast de 60’s soul en beat ook mee naar het funky Afrika, zweterige Latin NY, de trippy chicha van Colombia en de jungle beats van Bollywood.

Dresscode: Van Popart tot Flower Power
Aanwezig: Make-up en style-corner om je look te polijsten.
We starten om 20.00 en eindigen om 22.00 uur.
Na afloop van CLUB DANS verzorgt PROFESSOR BREWSKI nog meer funk soul disco hiphop…dus leuk als je blijft hangen.

Reserveer jouw plek op de vloer van CLUB DANS via https://www.danceconnects.nl/clubdans