BSO Natuurfontein opent nieuwe vestiging aan de Haarlemmerweg 

Doneer

Naast de vestigingen in het Westerpark en de Ite Boeremastraat opent Natuurfontein haar derde vestiging in Amsterdam, Natuurfontein Westerpark West. Door de grote vraag naar natuurgerelateerde buitenschoolse opvang in de stad is besloten om verder uit te breiden. Zo krijgen nog meer kinderen de mogelijkheid om de (stads)natuur te verkennen.

In 2011 opende de eerste vestiging van Natuurfontein haar deuren. Inmiddels worden er wekelijks al 500 kinderen wegwijs gemaakt in de (stads)natuur. Wat gebeurt er zoal op een gebruikelijke Natuurfontein dag? Kinderen leren over eetbare planten, bushcraft, risicovol spelen (zoals vuur maken) en bovenal leren ze zichzelf te vermaken in de natuur. Dit allemaal onder begeleiding van ervaren professionals.

Zomer, herfst, winter of lente, Natuurfontein gaat elke dag naar buiten. ”Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding”, is wat ouders wordt verteld wanneer ze hun kind(eren) voor het eerst naar Natuurfontein brengen. Ook onderzoek laat een aantoonbaar positief verband zien tussen de ontwikkeling van het kind en de natuur.

Nieuwsgierig geworden naar het concept of de nieuwe vestiging? Kom dan kijken op de open dag: woensdagmiddag 10 januari tussen 14.00 en 18.30 uur, Van Slingelandtplein 4.

www.natuurfontein.nl
tel. 020-7701603
info@natuurfontein.nl
Vorig artikelHolland Festival in grote Markthal Food Center 
Volgend artikel‘MidWest over twee maanden af’
Gesponsorde bijdrage
Ook een advertorial of banner op de website van De Westkrant? U bereikt een groot publiek in West en steunt zo ons buurtmedium. Mail naar mail@dewestkrant.nl of bel 06 54241212.