De gekste festivals zijn in West

Hoogstins2024

Heb je de festival-agenda voor komend voorjaar en komende zomer al ingevuld? Voor het geval je eens iets anders wilt dan foodtrucks, dance, multiculti of gewoon culti: bekijk deze even.

Coffee Festival

Al heel snel, in het weekend van 18 maart, kun je bij de Westergasfabriek alle koffiegeuren opsnuiven op het Amsterdam Coffee Festival. Met barista-kampioenschappen, het combineren van koffie met eten en de Coffee Martini Party, voor wie na alle bakkies wel toe is aan een borrel.

-Yoga Fest

Yoga en massa, gaat dat samen? Blijkbaar wel, want het Amsterdam Yoga Fest wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden. Vorig jaar was het in de Houthavens, maar deze keer is het Westerpark groot genoeg. Met heel veel yogalessen, meditatiesessies en films met titels als slow is fast. Vanaf 18 juni

-Nutella Festival

Geen grap, dit festival rondom de chocoladepasta: kaartjes van het Nutella Festival zijn al in de verkoop. Veel is er nog niet bekend, behalve dan dat je er waarschijnlijk wel een pannenkoek/boterham/wafel met Nutella kunt kopen. Sugar rush gegarandeerd! De organisatie belooft zweefmolens, foodtrucks en dance-muziek. Op 16 juli op het Stadpodium, het nieuwe festivalterrein in Westpoort.

DeWestkrant