Dit is de tijd voor jouw website

Hoogstins2024

Ben je (startende) ondernemer en toe aan een nieuwe WordPress website? Of kan je huidige site wel een beetje gepimpt worden, maar heb je geen tijd, geen zin, geen kennis? Liesbeth van kanjijvoormij neemt de WordPress worries van je over. 

Want waarom moeilijk doen als een ander het kan. Het plaatsen en aanpassen van content kun je ook gerust overlaten aan kanjijvoormij. Zo bied je actuele informatie aan (potentiële) klanten en eindig je hoger in de zoekresultaten bij Google. Het versturen van je nieuwsbrief kan je ook uitbesteden. De Westkrant laat dit al jaren over aan kanjijvoormij. 

Oprichter Liesbeth de Looper woont en werkt in Amsterdam-West. Zij werkt samen met grafisch ontwerpers en tekstschrijvers uit de buurt, onder wie Helma Timmermans | Grafisch Ontwerp. Kanjijvoormij heeft sites gebouwd voor ondernemers in West, maar ook (ver) daarbuiten. 

Wil je weten wat kanjijvoormij voor jou kan? Of lijkt het je leuk om op een of andere manier samen te werken? Kijk dan op kanjijvoormij.nl en stuur een berichtje.

Liesbeth de Looper

liesbeth@kanjijvoormij.nl
m 06 30384172 
kanjijvoormij.nl

 

DeWestkrant