Gezocht: bestuursleden voor de Stichting podium Horizon

Podium Horizon programmeert culturele producties in het Huis van de Wijk de Horizon, Hembrugstraat 156 Amsterdam. Deze producties zijn aantrekkelijk voor de  bezoekers vanuit de Spaarndammerbuurt, de Houthavens, de Zeeheldenbuurt, de Hugo de Grootbuurt en de Staatsliedenbuurt; heel Westerpark dus. We mikken op producties zoals theater, film, muziek, dans, spoken word, literatuur, samen stad maken in een stadslab, enz. En we zoeken actief naar producenten uit onze genoemde buurten.

Naast het bestuur heeft de Stichting podium Horizon ook een Klankbordgroep van betrokken bewoners en een Programmaraad met vakmensen uit de buurt. Verder werken we met twee door ons betaalde coördinatoren. Met subsidiesteun vanuit Stadsdeel West zijn we nu ruim twee jaren onderweg. 

Op afzienbare termijn treden twee van de vier huidige bestuursleden van de stichting terug. Wij willen daarom in contact komen met geïnteresseerde en betrokken bewoners uit onze buurten om hen te vervangen. De werklast is gemiddeld tussen de 4 en 8 uren/week. Bestuurders ontvangen geen financiële vergoeding.

Melvin Dompig is één van de twee coördinatoren. Hij ontvangt graag reacties en kan nadere informatie geven. Zijn e-mail: melvin@podiumhorizon.nl. Zijn telefoon: 06 47220528