Heet weekend

Hoogstins2024

Vergeet de hitteplannen, Tour de France en het strand. Blijf gewoon lekker hier, zoek een plekje in de schaduw en geniet van je warme weekend in West.

Cool Erasmuspark

WestWaarts! in het Erasmuspark gaat dit weekend ook nog door. De topact zaterdag is natuurlijk the New Cool Collective. Maar vrijdag en zondag zijn ook niet te versmaden, met onder meer een PopUp museum van The Iron Curtain Project en DJ’s en natuurlijk een heerlijk drankje bij de WestWaarts bar.

Shoppen in de kas

Misschien is er niet helemaal het weer voor, maar zaterdag kun je dus shoppen in een kas. Maar misschien des te meer voor jou bij de kledingmarkt in Kas Keerweer bij de Admiraal de Ruijterweg (naast de Rabobank). Je kunt er om 11.00 uur al terecht, kan je daarna toch nog naar het strand.

Fissa bij Fossa

Drijvend café Fossa bij het Bos en Lommerplantsoen ging verhippen en dat zullen we weten ook. Zaterdag rond het middaguur begint Fissa bij Fossa. Het feest duurt volgens Facebook tot 3 uur ’s nachts.  Er is een brandslang, er zijn bootjes en er is vis in de vorm van burgers. “Ik zou geen trui aandoen”, zo staat dan ook op de uitnodiging.

Vakantievertier

Acteerambities? Doe mee met Kees en Koos. Ze staan vanaf dinsdag in het Rembrandtpark. ’s Avonds kun je dan met buurtgenoten repeteren voor een voorstelling voor volgende week vrijdag. Ook is er iedere dag in de ochtend een voorstelling voor peuters, ’s middags voor grotere kinderen.

DeWestkrant