Rechtswinkel Letselschade komt op voor slachtoffers

Hoogstins2024

Rechtswinkel Letselschade heeft sinds 2013 een kantoor in Amsterdam Nieuw-West. Het is een onafhankelijke stichting die zich belangeloos inzet voor slachtoffers. Dit doet zij door gratis advies te geven over het letselschaderecht, het aansprakelijkheidsrecht en gerelateerde zaken, zoals uitkeringen en schulden.

Rechtswinkel Letselschade is het eerste letselschade-adviesbureau dat gespecialiseerd is in interculturele dienstverlening. Onze adviseurs beheersen naast de Nederlandse taal ook een tweede niet-westerse taal, zoals: Arabisch, Bulgaars, Pools, Russisch, Spaans, Turks, Berbers en Engels. 

Dit zorgt ervoor dat personen zich beter kunnen uitdrukken en hun verhaal kunnen vertellen in hun eigen taal. Letselschade gaat namelijk vaak gepaard met emoties waarbij niet alleen de taal een barrière kan zijn voor goed begrip, maar ook de culturele verschillen.

En nu verder?

Letselschade houdt in dat een persoon schade oploopt ten gevolge van een ongeval. Hierbij kan gedacht worden aan een verkeersongeval, bedrijfsongeval, etcetera. Doordeweeks kunt u binnenstappen tijdens de openingstijden en zaterdag op afspraak. Ook kunnen wij zonodig bij u thuis komen als u immobiel bent.

Meer informatie?

Bel: 020 – 410 94 94
E-mail: info@rwls.nl
Adres: Tussen Meer 1-B, 1068 EX Amsterdam
DeWestkrant