4x slapen onder de sterren in West

Hoogstins2024

Altijd al buiten willen slapen in je eigen buurt? Dat kan de komende tijd op verschillende plekken.

In de volkstuin

In de nacht van zondag 18 juni in Volkstuinpark Slotermeer. Je krijgt een comfortabel bed, en een rondleiding van bomenkenner Hans Kaljee en kunstenaar Holger Nickisch. Daarna kun je nog naar twee films kijken en in de hot tub. Inchecken is van 18.00 tot 19.00 uur en de prijs is € 5,-. Het ontbijt is om 7.00 uur, zodat je op tijd naar het werk kunt. BoLoBoost meldde maandagmiddag dat het openluchthotel inmiddels is volgeboekt. Ook is er een flinke wachtlijst.

Overdag op 18 juni kun je ook heerlijk vertoeven bij de volkstuinen van het Westerpark. Het is dan de Dag van het Westerpark. Met groene ballonnen is aangegeven in welke tuinen je welkom bent voor een hapje, drankje of muziek. Ook zijn er op diverse plekken terrasjes gemaakt. Inschrijven kan bij info@cascoland.nl

One night’s tent

Het is een ietsiepietsie dubbelzinnige naam voor het kinderkampeerfestijn in het Woeste Westen op zaterdag 24 juni. Vanaf 19.00 uur kunnen kinderen onder begeleiding van ouders een tent opzetten en tot het donker is Hollandse campingspelletjes spelen. Daarna is er kampvuur met sterke verhalen en gitaarspel. Superspannend is de speurtocht naar nachtdieren. Geef je op via de website van Het Woeste Westen.

Buurtcamping

Het eerste weekend van de zomervakantie  (21 tot en met 23 juli) kun je vieren met de buren op de Buurtcampings in het Rembrandtpark en het Sloterpark. “Op de Buurtcamping ben je de hele dag buiten en is iedereen gelijk”, aldus de organisatie. Je moet wel betalen voor de overnachting (€ 20 voor het Rembrandtpark en € 15 voor het Sloterpark),  maar dat geld is voor tentplekken voor mensen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen.

Air Bubble

Op het dakterras op het Ramada Apollo Hotel kun je slapen in een Air Bubble, eigenlijk ook een soort tent. Kost wel wat (€ 270,-), maar dan heb je vanuit bed wel uitzicht op de sterrenhemel. Behalve slapen in de bubble kunnen gasten ook genieten van een privé dakterras. Je natje en droogje komen van een butler die 24 uur tot je beschikking staat.

DeWestkrant