(Weer) genieten van een hond! 

Hoogstins2024

Bent u 55+ en dol op honden? In Amsterdam West zijn er nog heel veel hondenbaasjes op zoek naar een lieve oppas voor hun viervoeter. Dus houdt u erg van honden maar wilt u er zelf niet (meer) aan beginnen? Via stichting OOPOEH vindt u een oppashond die helemaal bij u past! Op de momenten dat het ú uitkomt. Wel de lusten en niet de lasten dus!

Gerda (70) uit Amsterdam West past al 5 jaar op Tommy: “Ik dacht altijd dat ik na mijn pensioen een hond zou nemen. Maar toen het zover was kwam het er niet van. Voor mij is het passen op Tommy fantastisch, ik heb wel de vrijheid en toch de gezelligheid van een hondje. Hij is ook zo ontzettend aanhankelijk en lief, ik ben bijna verliefd op hem!” 

Ook iets voor u?
Met een oppashond ben je lekker in beweging, heb je meer sociaal contact in de buurt en bovendien help je een hondenbaasje uit de buurt. Deelname is helemaal gratis en vrijblijvend. U past alleen op als het u uitkomt. 
Iets voor u? Neem een kijkje op www.oopoeh.nl of bel naar 020-7853745

Over Stichting OOPOEH
Stichting OOPOEH is 11 jaar geleden opgericht vanuit de wens om meer senioren met een hondenwens op een laagdrempelige manier (weer) van een hond te laten genieten. Inmiddels heeft de stichting duizenden matches gemaakt en genieten er talloze 55-plussers van een oppashond. Daarnaast organiseert de stichting maandelijks leuke gratis uitjes voor de OOPOEH’s.