Wie heeft het grootste scherm?

Natuurlijk gaat het erom of we winnen, maar ook als Nederland verliest wil je een leuke avond hebben. Daarom: de beste plekken in West om voetbal te kijken.

Edel

Edel en Het Sieraad, ook bekend van de populaire Edelwise-party’s, zetten in het atrium bij de Kinkerbrug zeven schermen op en beloven ook een skybox met een hostess voor de gelukkige winnaars van een loterij.

 

Hotel Buiten

Wat rustiger voetbal kijken kan bij Hotel Buiten aan de Sloterplas, met scherm buiten. Erbij serveren ze Albondigas (balletjes in tomatensaus) en Caïpirina’s. En natuurlijk ook bitterballen en bier. En Hotel Buiten belooft buitenspel-uitleg voor de dames.

Bar Baarsch

Altijd goed uitgerust voor Ajax-wedstrijden, en nu dus ook voor Oranje op meerdere schermen. Bar Baarsch belooft dat het diner tijdens het WK gewoon doorgaat. Ze hebben een nieuwe kok, dus misschien is die het proberen weer eens waard.

Terrasmus

In het Erasmuspark serveren ze WK-burgers bij het voetbal (wel even reserveren). Als het scherm inderdaad te klein blijkt, zoals iemand Facebook meldt, dan kun je altijd ook nog naar Café Sportpark. Dat is een klassieker als het om voetbal kijken gaat.

Voetbal(kijk)kaartje

Vrienden in een ander deel van de stad? Little Black Book zette 19 andere goede plekken op een rijtje, waaronder bijvoorbeeld Bar Brouw en het speciaal voor het WK opgezette Rio in de Kromhouthallen. 

Maar als je niet wil dat meisjes met witte wijn door je beeld lopen, of -nog erger- tijdens de pot hun relatieperikelen doornemen, is thuis misschien wel een betere plek.