Yagoy nodigt je uit om 10-jarig bestaan van ‘Yoga Your Way’ te vieren

Een decennium van vreugde, gemeenschap en welzijn in Amsterdam

Hoogstins2024

Yagoy in Amsterdam-West viert tien jaar van het bevorderen van inclusiviteit en gemeenschap in de beoefening van yoga. Opgericht met als missie yoga betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen, biedt Yagoy een gevarieerd aanbod van lessen die zijn afgestemd op elke stemming, levensstijl, leeftijd en lichaamstype. 

Of je nu een beginner bent die zijn yogareis wil beginnen of een ervaren beoefenaar met jarenlange ervaring, Yagoy verwelkomt je hartelijk om de transformerende voordelen van yoga te ontdekken. Met onze tien jaar lange toewijding om een gezellige en uitnodigende ruimte te creëren voor de Yagoy-gemeenschap, zijn onze studio’s een toevluchtsoord geworden voor iedereen die streeft naar fysiek en mentaal welzijn door de beoefening van yoga.

Waarom Yagoy? 
‘Yoga Your Way’ staat voor yoga dat past bij ieders persoonlijke behoeftes: de diverse lessen van Yagoy bieden ieder een aparte focus. De lesnamen geven het doel van iedere les aan; of je nu wilt ontspannen, zweten, energie opdoen of naar binnen keren, onze lessen geven je de tools om jouw yoga doelgericht toe te passen op jouw leefstijl.

Community hub
Onze studio heeft de afgelopen tien jaar gediend als ontmoetingsplaats voor de Yagoy-gemeenschap. Sluit je aan bij ons voor een van onze maandelijkse vegan diners (Soup & Sutras) of speciale evenementen, of maak na de les verbinding met mede-yogi’s in de lounge met een kopje thee.

Exclusieve promotie
Om ons tienjarig jubileum te vieren, biedt Yagoy een exclusieve korting van €15 op al onze leskaarten. Gebruik eenvoudig de promotiecode YAGOYWEST15 bij het afrekenen. Dit speciale aanbod is geldig tot 31 januari 2024 en beperkt tot één per klant.

Yagoy West
Postjesweg 106-1
1057 EG Amsterdam
https://yagoy.nl/

DeWestkrant