24H West al best vol

Hoogstins2024

Westbewoners kunnen morgen de klok rond vermaakt worden. 24H West barst dan los met zó veel activiteiten dat het ondoenlijk is om ze allemaal op te noemen.

Om de keuze wat makkelijker te maken: er zijn al een paar evenementen uitverkocht, bijvoorbeeld de rondleiding bij de Westermoskee en de fietstocht op zaterdag langs het industriële erfgoed van West (zondag zijn nog wel een paar plekken). Ook de Bubbles tour in Hotel de Hallen is al vol, net als de kunstenaarswandeling in de Spaarndammerbuurt. En wie de rondvaart in de Amsterdamse haven in zijn agenda heeft gezet: ook de boot is vol.

Voor de rest, hier het beste van De Westkrant.

-De tafelzuurmakers van Kesbeke geven een rondleiding en proeverij bij hun fabriek aan de Willem de Zwijgerlaan.

-Duim mee voor mooi weer, want Hotel Buiten aan de Sloterplas heeft een bierfestival met bandjes en bootjes bouwen voor de kinderen.

-Vroege vogels en nachtuilen kunnen om 6:30 uur het ochtendgloren meemaken in de Staatsliedenbuurt tijdens een wandeling. Bij Paviljoen Van Beuningen op het Van Beuningenplein kun je daarna lekker ontbijten.

-Of besteed de zondagochtend nuttig en gebruik West als sportschool. Om 9:00 uur is er een Bootcamp waarbij de stoepranden, bankjes en ander straatmeubilair gebruikt als fitnesstoestellen.

Hier vind je trouwens het hele overzicht.

DeWestkrant