Agenda: pak een parki

Hoogstins2024

Deze week een West-agenda met dingen die je kunt doen, maar we noemen ook even de dingen die je niet meer kunt doen omdat ze zijn uitverkocht. Gelukkig blijft er nog van alles over.

Belofte

Podium Mozaïek heeft vanavond de theatervoorstelling van de serie netwerkavonden en lezingen van BoloBelooft. De makers -buurtbewoners en professionele acteurs- hebben zich laten inspireren door de verhalen van buurtbewoners. Vanavond 22 mei 20.00 uur in Podium Mozaïek.

Helaas

Sommige dingen zijn blijkbaar zó leuk dat ze in een mum van tijd zijn uitverkocht, zoals de rooftop Movie Nights op het dak van het Ramada Hotel. Vanavond 22 mei is er weer eentje. Ook zijn alle andere voorstellingen al weg. Ook voor meedoen aan de Color Run zaterdag was er blijkbaar een run op de kaartjes. Als je het echt wil, kun je op 12 september nog terecht in Utrecht.

Huisfeestje

VLLA in Nieuw-West bij het Rembrandtpark in de Willem Roelofstraat heeft zaterdag zijn eerste HUIS-feest met barbecueën volgend het ‘bring your own’ principe. Behalve vuur, is er (live) kunst en muziek.

Pak een parki

De Artiparki knutselfeesten van Tante Lien zijn een begrip in Bos en Lommer en verre omstreken. Zondag is er weer eentje, om 11 uur. Daarna is het open podium van het Erasmuspark aan muziekschool Aslan. Eerst komt de trommelclub en daarna zijn de zangers aan de beurt. In de middag komt mondharmonicaspeler Jari Jansma en je kunt de zondagmiddag aftoppen met een potje alternatieve rock van een band met de naam The Carpet Pilots.

Zonnetje? Naar de haven!

Thuishaven, in het Westelijk Havengebied, gaat door. Het festival -met tickets voor € 7,50- is er namelijk alleen maar bij mooi weer. En dan wordt het volgens de organisatoren dan ook: 19 graden en een zonnetje. Volgens de facebookpagina van het festival is het uitverkocht, maar kun je zondag om 13.00 uur aan de deur nog een kaartje krijgen.

Er is veel meer. Daarvoor verwijzen wij je graag door naar Mik, die weet nog meer leuke dingen in West.