Agenda: rennen op bier

Hoogstins

Pluk

Het jaarlijkse filmfestival Pluk de Nacht bij het Stenen Hoofd is begonnen. Tot 15 augustus is er iedere avond een film te zien, die nog niet eerder in de bios is vertoond. Blijf ook na de aftiteling nog even zitten, want daarna is er Klup de Nacht; nagenieten met een dansje en een deuntje. Het festival is gratis, maar als je lekker wilt zitten boek je een strandstoel. Je zit dan beter en steunt ook nog Pluk de Nacht met een donatie.

ps: als je wél een blockbuster wil zien, vrijdagavond (7-8) is Tarantino’s Jacky Brown op het terras van het Ketelhuis.

Hitzone

Hits uit de tijd dat Josje nog niet bij K3 zat en Christina Aguilera Carwash zong in de film Shark Tale. In Radion is in de nacht van vrijdag op zaterdag (23:59 tot 5:00 uur) een Hitzone party. Op een koopje trouwens, want de entree is € 5,- inclusief welkomstdrankje.

Rennen en dan drinken

Stel je zondagochtend-run even uit tot 14:30 uur. Je kunt dan rennen met Bret, het café op Sloterdijk. Je loopt vijf kilometer en kan dan meteen aan het bier bij Bret. Voor drinkers met een renprobleem, zo prijst Bret het evenement dan ook aan. De start is bij de Nassauplein-ingang van het Westerpark.