Agenda: wild weekend in West

Het nieuwe terrein moet
Hoogstins

Het wordt weer een leuk weekend in West. Half Nederland komt af op foodtruckfestival Rollende Keukens op het Westergasterrein, maar dat mag geen reden zijn om als Westbewoner weg te blijven. Het is erg druk, maar er is gelukkig meer ruimte dan vorig jaar. En kom je niet voor eten en drinken, dan zijn de gratis muziekoptredens op vrijdag, zaterdag en zondag wellicht de moeite waard.

Voor zaterdag is lichte regen voorspeld. Groeizaam weer, dus. Van 20 tot 22 uur is er in het clubhuis van volkstuinpark Nut&Genoegen een avond over volkstuinen natuurlijke stijl. Wel met het geraas van De Rollende Keukens op de achtergrond. Tuincoach Quiriene den Oudsten geeft gratis tips over hoe je een aangeharkt tuintje omtovert in een wilde weelde. Sloterdijkerweg 22.

Ook een tikkeltje wild is een workshop insekten met bioloog Matty Berg. Lekker wroeten in de grond, op zoek naar kleine diertjes. Op zondag 17 mei van 14.00 tot 16.30 uur bij broedplaats Radion, Louwesweg 1. Prijs 15 euro.  Wees gerust, Radion houdt zich nu niet opeens alleen maar bezig met beestjes. Zaterdagavond is er het Fiber Festival, waarbij je kunt dansen tot in de vroege uurtjes.

Dansen kun je ook zaterdag vanaf 22 uur tot diep in de nacht bij Fritz, Jan Evertsenstraat 135. ZickZack Soundsystem gaat hier plaatjes draaien. Meer tips voor een wild of juist rustig weekend in West? Check dan nog even de agenda van Mik.