Bar Kantoor: gezelligheid, goed eten en leuke events in november

Hoogstins2024

Bij Bar Kantoor, oftewel ‘het gezelligste kantoor van Amsterdam’, is verveling verleden tijd. Dit uitnodigende restaurant in het Westerpark heeft in november een aantal geweldige events op het programma staan.

5,12,19 en 26 november
Rhythm & Fries
Iedere zondag tussen 14.00 en 17:00
Geniet iedere zondag van heerlijke loaded fries en live muziek. Wil je daar ook nog een verfrissend tapbiertje bij? Dan hebben we een speciale deal voor je voor maar €8!

9 november
Open Mic Night
Laat ook deze maand je innerlijke rockster schitteren! Kom naar een avond vol muzikaal plezier met een geweldige liveband, waarin jij de ster van de show bent! Inschrijven kan vanaf 18:30 uur, met de eerste zanger die het podium betreedt om 19:30 uur. Het muzikale feest gaat door tot 23:00 uur.
Deze kans wil je toch niet mislopen?

Vanaf 24 november
Iglo’s
Op zoek naar een unieke ervaring? Vanaf 24 november toveren we ons terras weer om tot een winter wonderland. Het hele winterseizoen zullen onze knusse en verwarmde iglo’s de ingang van Bar Kantoor sieren. Kom gezellig langs op vrijdag, zaterdag of zondag om te genieten van onze verleidelijke Boozy Brunch, waarbij een cocktail is inbegrepen voor slechts 35 euro. Daarnaast kan je iedere avond samen genieten van ons shared dining-menu, vanaf 2 personen voor 39.50 euro per persoon. Laat de winterse magie maar beginnen!

DeWestkrant