Benefietmiddag voor kinderen in oorlogsgebieden in Theater De Krakeling

Hoogstins2024

Op zondagmiddag 9 juni komen Theater De Krakeling, Amsterdams Andalusisch Orkest, Danstheater AYA, De Toneelmakerij en War Child in actie voor kinderen in oorlogsgebieden. Dat doen we graag samen met ons jonge theaterpubliek, hun familie, buurtbewoners en iedereen die mee wil doen. Daarom organiseren we een middag voor en door kinderen waarin iedereen een steentje kan bijdragen. Met een fancy fair, theateracts, muziek, lekkere hapjes en gezellige activiteiten voor de hele familie.

We komen in actie voor kinderen die het minder hebben getroffen dan wij, kinderen die een oorlog meemaken of meegemaakt hebben. Iets waar geen kind om gevraagd heeft en enorm veel impact heeft. Door samen met War Child deze actie op touw te zetten, willen we iets bijdragen op onze manier, we streven ernaar een flink bedrag bij elkaar te krijgen dat geheel ten goede komt aan hulp voor kwetsbare kinderen in oorlogsgebieden.

Wil je meedoen?
Of heb je een leuk idee? Wil je spulletjes of iets lekkers verkopen tijdens onze kindercloset-sale? Je bent van harte welkom! We staan open voor initiatieven en ideeën van iedereen met als doel geld in te zamelen voor War Child en daarmee andere kinderen te helpen. Laat het ons weten en stuur je idee door het formulier op onze website in te vullen. Als je er die dag zelf niet bij kunt zijn maar wel iets wilt bijdragen kan dat ook via een Tikkie.

Lees meer: https://krakeling.nl/programma/krakeling-x-war-child

DeWestkrant