Bespaar op je energierekening! Regel dubbelglas 

Hoogstins2024

!WOON adviseert bewoners in Amsterdam gratis over dubbelglas, vloer-, dak- en muurisolatie of aanpak van een oude CV-ketel. Als huurder kunt u terecht voor ondersteuning bij een voorstel aan de verhuurder en de vervolggesprekken hierop. Ga naar www.wooninfo.nl/energie

“Mijn huis is een stuk comfortabeler geworden”
Zo ook Diana Wyatt, een bewoonster in een huurcomplex. Zij vertelt in een video-interview hoe zij en haar buren met hulp van !WOON dubbelglas voor elkaar kregen. De verhuurder wilde eerst niet meewerken om het enkelglas te vervangen door isolatieglas. Toch lukte dat bij haar en 15 buren. Na sommatie van een advocaat en met een garantie van het Emil Blaauw Proceskostenfonds ging de verhuurder overstag. Inmiddels is hij overtuigd van nut en noodzaak en is ook bij drie andere huurcomplexen in de buurt de isolatie van de woningen sterk verbeterd. “Ik bespaar op jaarbasis op mijn energierekening en de woning is een stuk comfortabeler geworden”.

Ook informatie en advies nodig? Ga naar www.wooninfo.nl of bel 020 5230 130. Op onze site vindt u een gratis stappenplan voor dubbelglas en betere isolatie. Ga naar www.wooninfo.nl/energie.