BoLo Buurtfeest met gratis kinderactiviteiten, hapjes, optredens en markt

Op zaterdag 13 juli, vlak voor de zomervakantie, is er weer het BoLo Buurtfeest. Van 11.00 tot 17.00 uur is er van alles te beleven op het Bos en Lommerplein en zal het dé ontmoetingsplek voor jong en oud uit de buurt zijn. Deze tweede editie van het feest wordt weer georganiseerd door de winkeliersvereniging. 

Gratis kinderactiviteiten
Een van de hoogtepunten van het BoLo Buurtfeest vormen de gratis kinderactiviteiten. Zo is er een springkussen en een klimpalmboom van wel 10 meter hoog. Kinderen kunnen een Hawaï armbandje en een sleutelhanger maken of een glittertattoo zetten. Een lekker ijsje als beloning is er voor de stoere kinderen die meedoen aan een schuimparty.

En dat is nog niet alles! De kinderen kunnen zich verheugen op Meet & Greets met Stitch & Angel van de bekende animatiefilms. 

Tijden Meet & Greet Stitch & Angel
13.00 – 13.30 Stitch            15.00 – 15.30 Stitch
13.30 – 14.00 Angel            15.30 – 16.00 Angel
14.00 – 14.30 Stitch            16.00 – 16.30 Stitch
14.30 – 15.00 Angel            16.30 – 17.00 Angel    

Programma podium
Artiesten uit Amsterdam-West zullen optredens verzorgen. Van 13.00 – 13.30 uur is er een optreden van het koor BOSENLOMMERZINGT. Ook komt danser JOËL, die de sterren van de hemel danst op muziek van onder andere Michael Jackson. En er is nog een bekendheid uit West: DJ ZORAYA. Zij zorgt voor de muzikale omlijsting van de dag.

Infomarkt & kraampjes
Diverse verenigingen, stichtingen en ondernemers uit de buurt zijn met een kraampje aanwezig. Zij krijgen de kans om zichzelf te presenteren, hun diensten aan te bieden, producten te verkopen en mensen te informeren. Een hele leuke manier om in contact te komen met de lokale gemeenschap en te zien welke mooie initiatieven daaruit voortkomen. Enkele namen van deelnemers: Huis van de Buurt de Boeg, Buurteam, Markant, Combiwel, West Kleedt Aan, Samen Kracht, wooncoöperatie Eureka! en @norahennaa.

Gratis hapjes
Gratis hapjes van onze ondernemers zijn er ook deze keer weer! Hostessen lopen rond met lekkere hapjes van de winkels op het Bos en Lommerplein. 

Ook leuke activiteiten op de Bos en Lommerweg
Om het BoLo Buurtfeest compleet te maken organiseren de ondernemers van de Bos en Lommerweg even verderop ook leuke activiteiten. Van 11.00 tot 17.00 uur zijn er onder andere de Shopping Queens met leuke give aways, de rijdende DJ en de Stringband Leadbeaters uit Amsterdam te vinden.
Voor de kleine bezoekers is er een kindertheatershow; Joris op survival in de jungle (2-9 jaar) en een supertoffe kinderdisco.
Kindertheatershow: 11:00 – 11:45 & 14:15- 15:00 uur
Kinderdisco: 12:15 – 13:00 & 16:00 – 16:45 uur
Locatie: naast Bos en Lommerweg 218 (Café Felix)

Het BoLo Buurtfeest belooft een dag vol plezier, vermaak en verbinding te worden, waarin de buurt samenkomt om te genieten van alle activiteiten. Een perfecte manier om de zomer in te luiden en tegelijkertijd onze lokale ondernemers en organisaties te ondersteunen.

Iedereen is van harte welkom op het BoLo Buurtfeest.
Toegang is gratis, dus kom met je familie, vrienden en buren en sluit je op zaterdag 13 juli aan bij het feest!

Voor meer informatie: www.bosenlommerplein.com
Facebook: https://www.facebook.com/bosenlommerplein
Instagram: https://www.instagram.com/bosenlommer_plein/

Buurtfeest op het Bos en Lommerplein vorig jaar. (Foto de Westkrant)