BoLo Iftar woensdag 3 april op het Bos en Lommerplein

Hoogstins2024

De winkeliersvereniging van het Bos en Lommerplein organiseert op woensdag 3 april de eerste editie van de BoLo Iftar op het plein. Deze avond belooft een gezellig feest te worden vol ontmoetingen, lekker eten en mooie muziek. De ondernemers hopen vele buurtgenoten te mogen ontvangen.

Vanaf 20.30 uur is iedereen welkom op het plein. Er zijn zitplaatsen voor 200 personen. Aanmelden hoeft niet, maar vol is vol. Van 20.30 tot 22.30 uur is het plein sfeervol aangekleed met lange tafels, waar alle buurtgenoten kunnen aanschuiven om samen te genieten van lekker eten, elkaars gezelschap en live muziek. 

De ondernemers van het Bos en Lommerplein zien deze avond als een mooie gelegenheid om op een leuke manier contact te maken met hun buurtgenoten. Het eten en drinken wordt verzorgd door Albert Heijn en de Buurtkeuken van Stichting Aknarijwest. Het belooft een heerlijke Iftar te worden. Van dadel tot gevulde broden en van harira tot Marokkaanse thee met zoete lekkernijen als chebakia als afsluiter: van alles is er te krijgen.

De muziek op deze avond wordt verzorgd door het Amsterdams Andalusisch Orkest. Het bekende orkest speelt verschillende muziekvormen uit diverse tijdsperioden en stijlen. Van het rijke Arabo Andalus repertoire tot en met mystieke Oosterse muziek, en van de geraffineerde improvisatiemuziek uit de Arabische wereld tot en met de volkse muziek uit de Maghreb.

Reserveren is niet nodig maar er zijn maar 200 zitplaatsen, dus vol is vol.

De ondernemers van het Bos en Lommerplein hopen vele buurtgenoten te mogen ontvangen en hen te trakteren op een gezellige avond met lekker eten, drinken en prachtige muziek. 

Voor meer informatie en updates over BoLo Iftar: www.bosenlommerplein.com en social media Facebook en Instagram