Dineren bij live jazzmuziek

BoLopicknick

De North Sea Jazz Club op het Westergasterrein heeft een nieuw restaurant geopend waar gasten kunnen dineren bij live jazzmuziek. Bij Billie’s Bar -vernoemd naar jazzlegende Billie Holiday- zorgt gastvrouw en jazz-zangeres Brenda Frans voor de muzikale invulling van de avond. Dat is onze eigen Billie Holiday, zo stelt de North Sea Jazz Club.

Billie’s Bar serveert een mix van oosterse en mediterrane gerechten. Ook zijn er cocktails. Het restaurant belooft vocale jazz-standards van Brenda zelf en instrumentale jazzcombo’s met aanstormend talent tijdens het diner. Via een jukeboxsysteem komt er de mogelijkheid om platen aan te vragen, die Brenda Frans dan live zal zingen.

De North Sea Jazz Club serveert in de club al langer diners voorafgaand aan optredens, maar hiervoor is een toegangskaartje nodig. Alle evenementen in Billie’s Bar zijn gratis toegankelijk. Het nieuwe restaurant draait al, maar op woensdag 3 augustus vindt de officiële opening plaats met tussen 17 en 19 uur gratis hapjes en een drankje.

Doneer