Doe mee met de Health-Tour en word fit in 12 weken

Hoogstins2024

Heb je ooit gewenst dat je een gezondere levensstijl kon omarmen, maar vond je het lastig om te beginnen? Dan hebben we goed nieuws voor je! De Health-Tour gaat weer van start en biedt jou de perfecte kans om aan je gezondheid te werken op een leuke én effectieve manier.

Wat is de Health-Tour?
De Health-Tour is een programma van 12 weken waarin je 2 keer per week samen met een kleine groep sport, onder begeleiding van een ervaren sportcoach. Maar dat is nog niet alles! We bieden je ook 6 workshops aan: 3 over voeding en 3 over gedragsverandering. Dit doen we om je te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken. Het programma kost 60 euro per persoon. Heb je een Stadspas met groene stip, dan betaal je 30 euro.

Wat is ons belangrijkste doel?
Ons belangrijkste doel is simpel: we willen dat je na 12 weken het beweegaanbod vindt dat bij jou past en dat je kunt blijven doen. Geen gedoe meer met sportscholen als dat niet jouw ding is. Wij helpen je de juiste bewegingsroutine te vinden die bij jouw levensstijl past.

Waar en wanneer starten we?
We hebben 3 verschillende locaties waar de Health-Tour van start gaat:

  • Westerpark: start op 28 september. Trainingen vinden plaats op maandag en donderdag om 18.00 uur
  • De Baarsjes/Oud-West: start op 18 september. Je kunt deelnemen aan de trainingen op maandag en woensdag om 18.30 uur
  • Bos & Lommer: ook hier beginnen we op 18 september. Trainingsdagen zijn maandag en donderdag om 17.30 uur

Hoe meld je je aan?
Aanmelden is eenvoudig! Stuur een e-mail naar aanmelden@fitinwest.nl of bel Miou op 06.37503029. We staan klaar om je te verwelkomen in ons programma en samen met jou aan een gezonder en actiever leven te werken.

Pak je kans
Wacht niet langer. Dit is je kans om deel uit te maken van de Health-Tour en je gezondheid een boost te geven. Doe mee en ontdek de positieve veranderingen die je kunt maken in slechts 12 weken.