Draag bij aan een divers cultureel programma in Westerpark

Heeft u vernieuwende ideeën voor culturele activiteiten in de open lucht in Westerpark? En woont u in de buurt of in een ander deel van stadsdeel West? Meld u dan aan voor de programmaraad Westerpark en draag bij aan een divers programma.

Wat u doet
Als lid van de programmaraad geeft u advies aan stadsdeel West over het culturele buitenprogramma in het Westerpark en u betrekt ook omwonenden bij de culturele programmering. Zo draagt u bij aan een programma met verschillende activiteiten. 

Bent u

  • 18 jaar of ouder;
  • Woont of werkt u in de buurt van Westerpark of andere buurt van stadsdeel West;
  • Geïnteresseerd in cultuur, actief in de culturele sector of een opleiding aan het volgen in deze sector;
  • Iemand met oog voor diversiteit en inclusiviteit; 
  • Goed in contacten leggen en vindt u het leuk om met verschillende partijen samen te werken;
  • En kunt en wilt u zich hier 2 jaar (maximaal 4-6 bijeenkomsten per jaar) vrijwillig voor inzetten.

Dan kijkt stadsdeel West uit naar uw motivatie!

Aanmelden
Stuur uw motivatie uiterlijk maandag 14 augustus 2023 naar p.nieuwenhuizen@amsterdam.nl. Dat kan in een vorm die u kiest, bijvoorbeeld per e-mail of met een video of audio-opname van uzelf (max. 7 minuten).

Selectie
De selectiecommissie bestaat uit bewoners en ondernemers die actief zijn in de culturele sector in stadsdeel West. Zij kiezen uit de reacties. Geselecteerden worden uitgenodigd voor een gesprek in de laatste week van september.

De programmaraad
Stadsdeel West riep de programmaraad Westerpark 2 jaar geleden in het leven. Het stadsdeel wil graag dat bewoners, culturele instellingen en ondernemers meedenken over de balans in het Westerpark. De programmaraad adviseert het dagelijks bestuur van het stadsdeel  over de inhoud van het culturele programma in de buitenruimte van het Westerpark en betrekt de omwonenden bij de culturele programmering. Leden hebben geen eigen voordeel bij deelname aan de programmaraad voor de buitenprogrammering. Meer informatie over de programmaraad.

Meer informatie en vragen
Voor vragen kunt u contact opnemen met Paul Nieuwenhuizen via
telefoonnummer: 06 83 63 53 62

DeWestkrant