Duurste appartement Pontsteiger doorverkocht voor bijna het dubbele (€ 8 miljoen!)

(foto: Martine de Vente)
Hoogstins2024

Horeca-tycoon Won Yip verkocht het penthouse in de Pontsteiger drie jaar geleden voor € 4.200.000. Nu staat het appartement weer te koop, voor € 8.000.000. De eigenaar, ondernemer Adriaan Mol, was destijds de koper en die heeft het nu op Funda staan voor dus bijna het dubbele van de verkoopprijs.
Daarvoor heb je twee tot vier slaapkamers, een gym, yoga studio en een meditatiekamer. Verder heeft het appartement volgens de advertentie op Funda een zonnige woonkamer. Blikvanger is een marmeren eettafel, die ‘mindful’ in de woonkamer is geplaatst. In totaal meet de woning 470 vierkante meter, inclusief patio en terras.
Het appartement is ingericht door de binnenhuisarchitecten The Collective Studio en de Nicemakers. De marmeren tafel gaat met de verhuizing niet mee, want die is inclusief.
Voor kopers met een iets minder dikke portemonnee, is er in de Pontsteiger ook nog een appartement te koop voor iets minder dan een miljoen euro. Daarvoor heb je 93 vierkante meter woning, inclusief een parkeerplaats.

DeWestkrant