Eigen Uitkrant voor Nieuw-West, met Abi Patat op de cover

Stadsdeel Nieuw-West heeft nu een eigen Uitkrant. Het gaat om een uitgave van amsterdam&partners, ook bekend als I Amsterdam. Het culturele magazine voor Amsterdammers en bezoekers verschijnt zeven keer gedurende de viering van het 750-jarig bestaan van Amsterdam. Noord en Zuidoost krijgen ook tijdelijk een eigen Uitkrant.

De Uitkrant is het culturele magazine voor Amsterdammers en bezoekers van Amsterdam, met nieuws, reportages, interviews, winkels, restaurantrecensies en de agenda met concerten, festivals, exposities en andere evenementen. De uitgaves in Nieuw-West, Noord en Zuidoost worden gemaakt voor- en door buurtbewoners, aldus amsterdam&partners.

Voor de eerste editie is samengewerkt met cultuurmaker Claire van der Mee uit Nieuw-West. Op de cover staat Abi Patat, de ‘patatfilosoof’ en buurtverbinder die zijn snackbar aan de Jan Tooropstraat moest sluiten. Ook staan er onder meer stukken in over Kringloop Muna en tips voor een rondje Sloterplas. En de agenda voor Nieuw-West uiteraard.

De Uitkrant is te vinden in theaters, boekhandels, supermarkten en buurtwinkels, horeca, buurthuizen, sportkantines en stadsdeelkantoren, aldus amsterdam&partners.

DeWestkrant