Enterprise Car Sharing & Rental nu ook op de Nassaukade

Hoogstins

’s Werelds grootste autoverhuurder Enterprise heet iedereen van harte welkom in de nieuwe XL-vestiging op Nassaukade 380 die onlangs feestelijk werd geopend. U kunt er terecht voor auto’s in alle soorten en maten en voor elke gewenste periode, van een uur tot zelfs enkele maanden.

Koffie staat klaar
Vestigingsmanager Daniel Caldeira nodigt alle buurtgenoten uit om kennis te komen maken: “Wij zijn ontzettend trots dat we na een lange verbouwing eindelijk op de Nassaukade zijn gevestigd. Een eigen auto of een grote auto is allang niet meer vanzelfsprekend en in hartje Amsterdam vaak zelfs onhandig of onnodig. Daarom staan wij klaar met een ruim aanbod van spiksplinternieuwe, veilige en schone auto’s voor iedereen die daar behoefte aan heeft, tegen verrassend voordelige tarieven. Voor een uurtje om een boodschap te doen, voor een verre vakantie met de hele familie of als vervangend vervoer voor langere tijd. Ons team ontvangt iedereen met open armen en de koffie staat sowieso altijd klaar, wees welkom!”

Modern, veilig en schoon
Klanttevredenheid en service staat bij Enterprise sinds jaar en dag hoog in het vaandel, uiteraard in combinatie met concurrerende tarieven. Vriendelijke medewerkers zorgen voor een gastvrije ontvangst, het online boekingsproces is eenvoudig en de auto’s zijn modern, veilig en smetteloos schoon. Op Google beoordelen de klanten van Enterprise het bedrijf met een score van gemiddeld 4,3 uit 5 en internationaal behaalt de Nederlandse tak al jarenlang de hoogste klanttevredenheid van alle Enterprise-vestigingen. Op de Nassaukade beschikt Enterprise over een grote eigen parkeergarage inclusief wasstraat, waardoor iedereen snel op pad kan met de gewenste auto. Reserveren kan heel eenvoudig via www.enterprise.nl.

Over Enterprise
Enterprise is wereldwijd al ruim 65 jaar actief, heeft zo’n 10.000 vestigingen in 100 landen en biedt meer dan 2 miljoen voertuigen aan om te delen en te huren. In Amsterdam en omstreken is het bedrijf sinds 2013 aanwezig op luchthaven Schiphol en bij Centraal Station op de Harry Banninkstraat. Vorig jaar opende Enterprise een nieuw kantoor op de Zuidas en afgelopen maand werd de grote vestiging op de Nassaukade officieel geopend. Daarnaast is het bedrijf ook op Eindhoven Airport en in Maastricht aanwezig.

Vestigingsmanager Daniel Caldeira