Festival Strafwerk begint met verkoop tickets

Strafwerk Festival 2021 is geschrapt (Foto Facebook)
Hoogstins2024

Strafwerk Festival heeft goede hoop dat het evenement op 14 augustus in het Westelijk Havengebied door kan gaan. De organisatoren kondigen aan dat de verkoop van tickets donderdag begint. Vanwege coronamaatregelen kon het dancefestival in 2020 niet doorgaan. 

“Na het harde werken van ons team hebben we alle artiesten mee weten te nemen naar deze zomer en halen we de schade van een jaar lang geen festivals keihard in”, zo meldt de organisatie op Instagram.

De kaartverkoop bestaat uit een aanbetaling van 50 procent van de ticketprijs. Veel mensen hebben ook nog tickets van vorig jaar. De organisatie stelt dat de laatste berichten er ‘positief uitzien’, maar dat de kans aanwezig blijft dat het festival niet kan doorgaan. 

Strafwerk is gepland op 14 augustus in het Havenpark, aan de Wethouder van Essenweg in het Westelijk Havengebied. Het kabinet heeft onlangs een speciaal garantiefonds in het leven geroepen met als doel organisatoren van culturele evenementen en festivals weer perspectief te bieden. 

DeWestkrant