Gezondheid, bewegen en geldzaken op Women of West festival

Foto De Westkrant
Hoogstins2024

Op vrijdag 24 november is er het gratis toegankelijke Women of West Amsterdam festival (WoWA) in De Nieuwe Liefde. Het festival staat in het teken van gezondheid, bewegen, geldzaken en cultuur.

Het festival viert de diversiteit en veelzijdigheid van vrouwen uit West door rolmodellen zichtbaar te maken en onderlingen verbintenis te stimuleren. Het wordt een dag met workshops, presentaties, een participatiemarkt en entertainment.

De dag wordt gehost door Rachida en Najima, beter bekend als de Healthy Sisters, twee zusters die bloggen en delen over eten, diëten, sporten, cultuur, hun familie en tradities. Op het programma staan onder meer de catwalk- en zelfverzekerheidpresentatie van Janike Altena, Boxing Fun door Harriëtte en hoe je kan groeien van schulden naar financiële zelfstandigheid van Stella de Swart. 

Workshops zijn er onder meer over gezondheid en de overgang van Kim Vogel van Natural Health Coaching, umoyah breathwork van Keshia Soogea en creatief kleding verven met shibori met Roua Atelier. 

Op de participatiemarkt is onder meer aanwezig de Stichting Samen Sterk Vrouwen West, die lessen en trainingen aanbiedt over sport, assertiviteit, koken en de Nederlandse taal. FEMpreneurhulp biedt een gratis mentorprogramma voor ondernemers.

Women of West Amsterdam festival
24 november
10:00-17:00 uur
De Nieuwe Liefde, Da Costakade 102
Het programma en gratis tickets via www.wowafestival.nl
 

DeWestkrant