Gratis kinderworkshop BOLO ‘Pimp je bloempotje!’

Beeld: Unsplash
Hoogstins2024

Woensdag 4 mei is een gratis workshop voor kinderen op het Bos en Lommerplein in Amsterdam-West. Met het voorjaar in de lucht hebben de ondernemers van BOLO een leuke kinderactiviteit bedacht voor in de meivakantie.

Workshop ‘Pimp je bloempotje!’ & springkussen
Van 13.00 tot 17.00 uur zijn de kinderen welkom op het vernieuwde Bos en Lommerplein. Om lekker te komen springen of creatief bezig te zijn. Ze kunnen zich melden bij de begeleiders van de ‘Pimp je bloempotje!’- workshop. Dan mogen ze onder begeleiding een bloempotje versieren en deze samen met een zelfgemaakte bloem meenemen naar huis. Zondag 8 mei is het Moederdag, dus wellicht een mooie aanleiding voor de vaders om met hun kinderen naar de workshop te komen in de meivakantie.

Benieuwd naar de volgende acties en activiteiten van BOLO?
De werkzaamheden aan het plein zijn afgerond, het plein heeft een grondige opknapbeurt gehad en ziet er nu heel mooi uit. De ondernemers van BOLO willen hun mooie plein graag delen met de mensen uit hun omgeving. Ze hebben de komende periode een heleboel leuke acties en activiteiten bedacht waar de mensen uit buurt van kunnen meegenieten.
Denk dan aan een online winactie voor een gevulde BOLO koeltas, Meet & Greet met PAW Patrol, vaderdag-cadeau knutselworkshop, nog meer kinderactiviteiten en vlak voor de zomervakantie een zomers feest!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van BOLO
Om op de hoogte te blijven de laatste ontwikkelingen, nieuwe winkels en de leukste acties, volg je ons via Facebook, onze website en Instagram. En houd de brievenbus in de gaten, er komt iets heel leuks aan…
Kom op woensdag 4 mei naar de ‘Pimp je plantje!’- workshop en lekker springen op het Bos en Lommerplein!

DeWestkrant