Gratis sporten bij Go Health Clubs Amsterdam tot maart 2021! 

Hoogstins2024

Schrijf je in vóór 1 februari 2021

Deze aanbieding geeft garantie dat indien dat indien de heropening van sportscholen onverhoopt een maand wordt uitgesteld u gratis sport tot 1 april 2021.

Als u zich inschrijft vóór de jaarwisseling dan krijgt u 50% korting op de inschrijfkosten.

Inschrijven ná de jaarwisseling geeft recht op 25% korting.

Maak een afspraak voor het inschrijven via: amsterdam@gohealthclubs.nl  

Als je samen met je partner komt of een lid uit je gezin wonende op hetzelfde adres dan hebben we een special FAMILY DEAL.

Voor Bedrijven die zich aanmelden met meerdere werknemers geldt een speciale ONDERNEMERS DEAL. Prijs op aanvraag.

Wij werken samen met Fysio Beter Bewegen, Overtoom 256.

Go Health Clubs Amsterdam biedt dé oplossing als je slank en fit wilt zijn, ook als je weinig tijd hebt, dankzij een unieke werkwijze.

Wat houdt het in?

Het BioCircuit is een slimme combinatie van twaalf volautomatische kracht- en cardiotoestellen. Het circuit is ontwikkeld door artsen en fysiotherapeuten in samenwerking met de NASA. Twee ronden op het circuit is ideaal en kost je slechts 30 minuten van jouw tijd. In deze 30 minuten heb je dus een full body workout gedaan.

Revolutie

Voor het eerst zijn er toestellen die zich volautomatisch op jouw zithoogte, weerstand en gewicht instellen én die in het terughalen meer weerstand geven dan wat je weg drukt! Dit noemt men excentrische workout. Het BioCircuit doe je nooit alleen en wordt uitgevoerd in een tempo dat bij jou past. Samen sporten is leuker!

Resultaat

Je kunt je nu volledig veilig helemaal geven! Het samen sporten motiveert. Na elke workout kun je meer aan en al na de eerste workout voel je jezelf beter! De excentrische workout zorgt voor 30% meer spierversteviging. Het BioCircuit verhoogt je stofwisseling 15 maal langer dan een gewone uithoudingsvermogen-workout.

Praktisch

Op het BioCircuit sport je 30 minuten, eventueel aangevuld met een warming-up van een kleine 10 minuten.

Hoe vaak?

6x per maand is voldoende, 8x per maand is ideaal.

Persoonlijke begeleiding

Ondanks dat het BioCircuit zich helemaal aan jouw instellingen aanpast en je zonder begeleiding je workout kunt doen staan onze coaches altijd klaar om je persoonlijk te begeleiden.

Tot snel bij Go Health Clubs Amsterdam, Overtoom 472 H. 

020-2352114, amsterdam@gohealthclubs.nl, www.gohealthclubs.nl

DeWestkrant