In Amsterdam 105 clubs verrast met Rabo ClubSupport cheque 

Bestuur en vrijwilligers Molen van Sloten en namens de Rabobank Brian Hirman, voorzitter Raad van Commissarissen. (Foto Rabobank)
Hoogstins2024

Leden van Rabobank Amsterdam hebben afgelopen periode gestemd op hun favoriete club. Met ruim 37.000 stemmen te verdelen onder 772 clubs en verenigingen in de Metropoolregio Amsterdam. In Amsterdam zijn 105 clubs verrast met een cheque. Zo draagt ook Rabobank een steentje bij aan de maatschappelijke doelen en ambities van verenigingen in Nederland. 

Stichting Molen van Sloten en Kuiperijmuseum, De Amsterdamse Hengelsport vereniging en Stichting Multicultureel Podium Mozaiëk zijn drie clubs die dit jaar met succes hebben deelgenomen, maar ieder met hun eigen doelstelling. De molen wil toegankelijk zijn voor een zo breed mogelijk publiek, ook gehandicapten. Helaas is de lift defect, dus met de bijdrage kan er een start gemaakt worden. 

De Amsterdamse Hengelsport vereniging heeft als doel om zich in te zetten voor een groenere toekomst. Ze willen de nieuwe generatie wegwijs maken in de hengelsport én de natuur, de slogan van de hengelsport vereniging is dan ook ‘Als de natuur en vissen jouw passie is’. 

Stichting Multicultureel Podium Mozaiëk is de uitvalsbasis voor jonge theatermakers, fotografen, regisseurs, dansers, muzikanten en andere duizendpoten die écht iets te vertellen hebben. Met hun deelname kunnen ze dit verder uitbreiden. 

Rabo ClubSupport 2023 
De coöperatieve Rabobank ondersteunt al 20 jaar verenigingen door heel Nederland met Rabo ClubSupport. Een gezond verenigingsleven is een belangrijk onderdeel van een duurzaam en leefbaar Amsterdam. Samen met onze partners NOC*NSF, LKCA en verschillende bonden biedt Rabobank clubs en verenigingen kennis, netwerken en financiële ondersteuning. De bank biedt vanuit haar coöperatief dividend, een fonds om de regio te versterken, extra hulp aan de verenigingen met de meeste stemmen. Zo helpen we samen om verenigingsleven in Nederland duurzaam en toegankelijk te houden.