Informatieavond voor de buurt over omgevingsvergunning Gashouder

De Gashouder. (Foto Westergas)
Hoogstins2024

Op woensdag 12 juni organiseert Westergas een informatieavond over de omgevingsvergunning van de Gashouder. Graag nodigen we de buurtbewoners rondom Westerpark hiervoor uit. Tijdens deze avond informeren we jullie over het beoogde programma van de Gashouder en vragen we jullie mening over stichting Westergas Foundation en mobiliteit (hoe bezoekers van, en naar de Gashouder komen). 

Vooruitlopend op de aanvraag zijn Westergas en de gemeente in gesprek over wat de plannen zouden betekenen voor de openbare ruimte, bijvoorbeeld als het gaat om fietsparkeren. De gemeente is aanwezig om hier vragen over te beantwoorden. 

Graag horen wij deze avond jullie wensen en ideeën en willen wij hierover met jullie in gesprek. De avond bestaat uit een plenair gedeelte en inloop gedeelte. De bijeenkomst vindt plaats in de Gashouder van 19.30 tot 22.00 uur. Het programma vind je hieronder. 

Wij zouden het fijn vinden als je je aanmeldt door het aanmeldformulier in te vullen via de link of door een mail te sturen naar communicatie@westergas.nl met je naam en e-mailadres. We hopen jullie op woensdag 12 juni in de Gashouder te zien. 

Programma
19.00-19.30: Inloop
19.30-20.30: Presentatie over programmaprofiel, stichting Westergas Foundation en mobiliteit
20.30-22.00: Inloop over programmaprofiel, stichting Westergas Foundation en mobiliteit

Tijd en datum
Woensdag 12 juni 19.30 tot 22.00

Locatie
Gashouder, Klönneplein 1 1014 DD Amsterdam

DeWestkrant