Gratis kennismaken met Powerwalkingclub Amsterdam

Floatinggardens

Het is feest bij Powerwalkingclub Amsterdam. Bijna 1 jaar geleden hebben André & Sabrina de eerste trainingen gegeven in het Rembrandtpark en Westerpark. Ze sluiten hun eerste jaar af met de Amsterdamse sportweek waarbij sportclubs hun deuren openen voor alle Amsterdammers. 16 t/m 25 september zijn er door de hele stad gratis sportactiviteiten te doen. De Powerwalktrainers kijken er naar uit en hopen hun bijdrage te kunnen leveren aan het in beweging krijgen van hun stadgenoten.

Het geven van trainingen zit André in zijn bloed. Na 25 jaar zwemtrainer te zijn geweest, begon het weer te kriebelen. Samen met zijn vrouw Sabrina is hij begonnen met een Powerwalkgroep in Amsterdam. Beiden hebben een sportieve achtergrond, maar liepen op een gegeven moment toch tegen blessure aan. Het sporten lukt dan niet meer op het niveau dat je wilt, en je mist dan een uitlaatklep om je energie kwijt te kunnen. 

Met Powerwalken kunnen ze hun passie voor sport en training geven combineren. Het geeft veel voldoening om anderen in beweging te krijgen en het enthousiasme te zien groeien. Helemaal bij diegenen die vanwege gezondheidsproblemen of blessures denken dat sporten niet meer aan hen is besteed. Feedback van deelnemers dat het gezellig is, hun houding en conditie is verbeterd of dat ze gewoon lekkerder in hun vel zitten maakt de trainers trots en motiveert ze om vooral door te gaan.

Het grote voordeel van Powerwalken ten opzichte van andere sporten? Dat zit hem in het feit dat de gewrichten worden ontlast, waardoor de kans op blessures nagenoeg nihil is. Het is daardoor geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Om een misverstand uit de weg te ruimen merkt André op dat het zeker ook voor mannen een uitdagende sport kan zijn: “Wij werken namelijk met verschillende niveaus, waardoor iedereen op zijn eigen tempo kan trainen”. 

Dit alles gecombineerd met gezelligheid, maakt het en leuke en sociale activiteit.

We nodigen iedereen, ook 55+, uit om het zelf te beleven (GRATIS):

  • Zaterdag 17 september 13.00 uur Rembrandtpark
  • Maandag 19 september 18.30 uur Westerpark

Aanmelden: 
https://powerwalkingclub.com/locatie/amsterdam-rembrandtpark/
https://powerwalkingclub.com/locatie/amsterdam-westerpark/

Doneer