Klinieken stappen in gat dat Slotervaartziekenhuis achterlaat

Hoogstins

De Orthopedische kliniek Annatommie opent een nieuwe poli-locatie in Reade aan de Jan van Breemenstraat. De kliniek springt daarmee in het gat dat is ontstaan door het faillissement van het Slotervaart Ziekenhuis. “Door de sluiting van het Slotervaartziekenhuis merken wij een grote toestroom van patiënten met orthopedische klachten”, zegt algemeen directeur Irene Groenink van het centrum.
Orthopedisch chirurg John Cheung, afkomstig uit het Slotervaart, gaat bij Annatommie werken. De kliniek heeft contracten met alle zorgverzekeraars, dus wie last heeft van artrose, een sportblessure of andere orthopedische klachten kan bij het centrum terecht.
Niet alleen Annatommie, ook het medisch centrum Acibadem bij Sloterdijk, wil de leegte opvullen die het Slotervaart heeft achtergelaten. Deze kliniek wil behalve patiënten ook personeel van het MC Slotervaart aannemen. Hier kunnen patiënten trouwens ook terecht voor orthopedische klachten. Het centrum heeft ook KNO-artsen en gynaecologen in dienst.

.